Uluslararası Kalite Zirve Ödülü

Dünyanın önde gelen kalite değerlendirme kuruluşu BUSINESS INITIATIVE DIRECTIONS ( BID) tarafından ALTIN KATEGORİDE ULUSLARARASI KALİTE ZİRVE ödülüne okulumuz layık görülmüştür. Bu ödülü almak üzere Türk Müdür Baş yardımcımız Deniz Hadımoğlu ve Müdür yardımcımız Renata Yapaöz Cenevre’deki ödül törenine davet edilmiş. INTERNATIONAL STAR FOR QUALITY ödülünü almışlardır. Bu okulumuz için bir gurur vesilesidir.

Uluslararası Kalite Ödülüne kurum ve kuruluşlar kendiliğinden aday olamıyor. Vakıf bu ödülü sadece kaliteye verilen önemi dikkate alarak şirket ve kurumlara veriyor. Değerlendirme kriterleri, kuruluşun kalite uygulamalarının geniş bir tabana yayılmasıdır.

Kuruluş, kalite konusunda kurumları teşvik ederek girişimleri güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Özellikle örnek çalışmalar, yenilikçilik, eğitim kalitesi dikkate alınarak okulumuzun elde ettiği bu ödül bundan sonraki çalışma ve projelerimize de katkıda bulunacaktır . Yeni dönemde yeni başarılara hep beraber imza atalım.

Milliyet

Posta