Sağlık ve Spor Haftası

Okulumuz 22-26 Şubat tarihleri arasında Sağlık ve Spor Haftası sebebiyle bir dizi etkinliğin yer alacağı AKTİVİTE PROGRAMI düzenlemiştir. Yaşam boyu Spor ve Dengeli Beslenme kaliteli yaşamın vazgeçilmezleridir. Genç kuşakların yapıcı, üretici ve yaratıcı olmasında sporun katkısı fazladır. Beslenme alışkanlıklarının da sağlığımızla doğrudan ilişkili olduğunu düşünecek olursak sadece spor yapmanın değil, doğru ve düzenli beslenmenin de bedensel- ruhsal gelişim için temel prensip olduğunu unutmamalıyız.

PAZARTESİ10.50 Öğrencilere meyve(muz) dağıtımı11.20 Sınıflar arası futbol turnuvası
SALI11.20  Sınıflar arası futbol turnuvası11.50 Sağlıklı Beslenme ve Obezite Konferans
ÇARŞAMBA10.30 Sağlık Bakanlığı Diyetisyen Konferans11.20 Sınıflar arası futbol turnuvası11.30 Öğrencilerin dans gösterisi
PERŞEMBE11.20 Sınıflar arası futbol turnuvası