POLI MODA ÜNİVERSİTESİ TANITIMI

24/03/2017 Cuma günü okulumuz 11.sınıflarına,  İtalya’nın moda üniversitelerinde en iyilerinden  biri olan Poli Moda Üniversitesi temsilcileri üniversitenin içeriği, İtalya’da moda anlayışı ve sektörün işleyişi üzerine sunum yaptılar.

Poli Moda, dünyanın en iyi ilk 10 moda üniversitelerinden bir tanesidir. 1500 öğrencisi bulunan üniversitenin % 70’şi uluslararası öğrencilerden oluşmaktadır. Floransa’da büyük ve tarihi bir kampüs üzerine kurulmuştur. Özel Üniversite olmasını rağmen hiçbir kar amacı gütmemekte, tüm kazançlar üniversiteyi geliştirmek için harcanmaktadır. Sektörel üniversite olması çok kuvvetli  network ağının bulunmasını sağlamaktadır. Dersler İngilizce dilinde yapılmaktadır. Modanın tüm bölümlerini kapsayan; yaratıcılık, tasarım,  iletişim, satın alma, pazarlama, ticaret gibi çok zengin içerikli ders programı uygulanmaktadır.

Moda okumak isteyen öğrencilerimizin önemli sorularını yanıtlayan üniversite temsilcileri birebir öğrencilerimizle ilgilenmeyi ihmal etmediler.