IED-ISTITUTO EUROPEO DEL DISEGN

15 Mart 2017 Çarşamba günü, Istituto Europeo Del Disegn – IED Üniversitesi tanıtım sorumlusu Ivan MİELZAREK, okulumuza gelerek Tasarım ve İç Mimarlık bölümlerini okumayı düşünen Lise son sınıf öğrencilerimizle birebir çalışmalar yaptı.

Bay Ivan öğrencilerle yaptığı görüşmelerde, İtalya’da Üniversite yaşantısı, üniversiteye giriş prosedürleri gibi konuların yanında yapılacak seçimlerde üniversitenin öneminin de altını çizdi.

IED Üniversitesi, İtalya’da Milano ve Cagliari şehirlerinde bulunan tasarım ve iç mimari bölümleri ile öne çıkan İtalya’nın önemli özel üniversitelerinden bir tanesidir. Okulumuzdan giden öğrencilerimize uygulanan özel burs imkanları, öğrencilerimizin seçimlerine ayrı bir önem kazandırmaktadır.