Gastronomi kulübü 2016

Gastronomi kulübü olarak okulumuzun sağlıklı yaşam ve diyabet hastası kapsamında meyve ve salata Festivali düzenledik. Bu festival kapsamında kulüp öğrencilerimizin kendi emekleriyle hazırladıkları salataları kermes bünyesinde okulumuz öğrencilerinin beğenisine sunduk.

Meyve salatası, tavuklu salata, kinoalı salata ve meyve suları en çok rağbet gören ürünlerimiz oldu. Amacımız, tüm öğrencilere sağlıklı bir yaşam için salata ve meyveyi tüketmeyi alışkanlık haline getirmeleri gerektiğini hatırlatmaktı. Oldukça fazla ilgi gören kermesimizden elde edilen gelir bağış yapmak üzere kulüp başkanımıza teslim edildi.

Bir sonraki kermesimiz "Noel kermesi" olarak gerçekleştirilecektir. Noelde de kendi emeğimizle yapacağımız yiyeceklerimiz, tüm okul öğrencilerimizin beğenisine sunulacaktır.

Bilge Temel