BİR KİTABIN ARDINDAN… OSMANLI CADISI

BİR KİTABIN ARDINDAN...

“Yaşadığımız çağ, hız ve teknolojinin insanlığımızı kuşattığı çağdır. Hızın ve teknolojinin kuşatması altında amacımız insanı sevmek, insan kalabilmek."

Okulumuz 9.sınıf öğrencileri proje kitabı olarak belirlenen Osmanlı Cadısı'nı okuduktan sonra dört  oturumda gerçekleştirdiğimiz bir çalışmaya katıldılar. İlk olarak "I Robot" filmini izleyen öğrencilerimiz  ardından 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü "İmdat,teknoloji!" ve "Evrensel Kültür Değerlerimiz" başlıklı iki konferans dinlediler.Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Gamze Akkuş KILIÇ ve Tarih  öğretmeni Dr. Ayşe Tosun tarafından gerçekleştirilen bu konferanslardan sonra Sayın  Barış MÜSTECALIOĞLU ile kitabına ve fantazya edebiyatına dair son bir oturum gerçekleştirildi.