2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönem kapanış töreni

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönem kapanış töreni okul bahçesinde coşkuyla kutlandı. Törende okul müdürümüz Susanna Bernardi ve Türk müdür başyardımcımız Deniz Hadımoğlu öğrencilere göstermiş oldukları çabalardan dolayı teşekkür etti. Daha sonra okulumuzun birinci döneminde ilk üçe giren öğrencilerine idarecilerimiz tarafından ödülleri verildi. Daha sonra ise sınıf birincilerine sınıf öğretmenleri tarafından ödüllendirildi. İkinci dönem aramızda olamayacak olan Gianni Murru ve Şafak Arı’ya okulumuza katkılarından dolayı teşekkür edildi. Tören böylelikle sona erdi. Öğrenciler sınıflarına alınarak karnelerini aldılar ve coşkuyla okuldan ayrıldılar. İkinci dönem için bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.