HELİN ESEN

Okçulukla kendisi de okçu olan annem sayesinde tanıştım. 2010 yılından bu yana lisanslı sporcu olarak Marmara Okçuluk Spor Kulübü’nde okçuluk yapıyorum. Okçuluk bana odaklanmayı ve stresle başa çıkmayı öğretti. Köklü arkadaşlıklar edindirdi, gittiğim yarışmalar sayesinde ülkemizin çeşitli bölgelerinde güzel şehirlerimizi tanıma fırsatını yakaladım.

Elde ettiğim başarılar beni motive etti. Bu yıl Okullar Arası Okçuluk Şampiyonasında okuluma Bronz madalya kazandırdım. Gençler kategorisinde yarışmaya başladığım bu dönemde Samsun’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasına katıldım. Özel hayatım ve okul hayatımın yanı sıra okçuluk farklı bir rutin olarak hep hayatımda yer alıyor. Hayatımı planlarken daima okçuluk da odaklardan biri olarak etki ediyor. Okçuluktaki hedefim milli sporcu olmak ve ülkemizi yurtdışında en iyi şekilde temsil etmek.