Aydınlık Kalemler - Sarp Gemicioğlu

Aydınlık kalemlerimiz olan, geleceğin aydınlık yüzleri gençlerimiz Sainte Pulcherie Fransız Lisesi tarafından düzenlenen “makale” yarışmasına katıldı.

Attila İlhan’ın şiirlerinde “GERİLİM” temasının izlerinin sürüldüğü bu yarışmaya okulumuzdan 11.sınıf öğrencimiz Sarp Gemicioğlu , 12.sınıf öğrencimiz BaranYılmaz yazılarıyla katılmıştır.26 Şubat 2015’te öğrencilerimizin katıldığı ödül töreninde Sayın Ayla Algan ve Sayın Ataol Behramoğlu okudukları Attila İlhan şiirleriyle öğrencilerimizi duygulandırdılar. Şiire ve Attila İlhan’a gönül vermiş bu iki öğrencimizi de yürekten kutluyoruz.Her iki öğrencimizin de ilgili makalelerini ev sahibi lisenin hazırlamış olduğu şeçkide, okul kütüphanemizde bulup okuyabilirsiniz.