KANTİN

Kantinimiz her gün saat 7:00’den itibaren öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hijyenik ürünler sunmaktadır. Önceden bildirmek kaydıyla, isteyen öğrencilere hazır ürünlerin dışında ev yemeği de çıkarılmaktadır.

Kantinimiz MEB Okul Kantinlerinin Denetimi ve Uyulacak Hijyen Kuralları Genelgesi ile Tarım İl/İlçe Müdürlükleri tarafından yetkilendirilen kişi ve kurumlarca denetlenmektedir.

Tabildot  menümüz 3 kap sağlıklı yiyeceklerden oluşmaktadır. Bu uygulamadan aylık olarak faydalanılabilmekte ve ödemesi aylık olarak yapılmaktadır. (Aylık ücret=Ayın toplam gün sayısı x 14.5tl)

Bilgi almak için Kantin sorumlusu Dilan Yeman (dilanyeman@outlook.com) ile iletişime geçiniz.

1 Aralık 2017 Cuma
DOMATES ÇORBA
MANTI
EKŞİLİ KÖFTE