Galileo Galilei İtalyan Lisesi Galileo Galilei İtalyan Lisesi

KANTİN

Kantinimiz her gün saat 7:00’den itibaren öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hijyenik ürünler sunmaktadır. Önceden bildirmek kaydıyla, isteyen öğrencilere hazır ürünlerin dışında ev yemeği de çıkarılmaktadır.

Kantinimiz MEB Okul Kantinlerinin Denetimi ve Uyulacak Hijyen Kuralları Genelgesi ile Tarım İl/İlçe Müdürlükleri tarafından yetkilendirilen kişi ve kurumlarca denetlenmektedir.

Tabildot  menümüz 3 kap sağlıklı yiyeceklerden oluşmaktadır. Bu uygulamadan aylık olarak faydalanılabilmekte ve ödemesi aylık olarak yapılmaktadır. (Aylık ücret=Ayın toplam gün sayısı x 14.5tl)

Bilgi almak için Kantin sorumlusu Dilan Yeman (dilanyeman@outlook.com) ile iletişime geçiniz.

02.05.2018 Çarşamba 3.05.2018 Perşembe 04.05.2018 Cuma
MERCİMEK ÇORBA PÜRELİ DALYAN KÖFTE ETLİ NOHUT
IZGARA KÖFTE EL YAPIMI HAMBURGER SEBZELİ KÖFTE
TAVUK DÖNER SEBZELİ PİLİÇ SOTE KARIŞIK PİZZA