KONFERANS VE SEMİNERLER

Öğrencilerimize her yıl uyuşturucu, sigara, AIDS, hepatit, diyabet, obezite, vücut dili konularında uzman kişiler tarafından konferanslar ve eğitimler verilmektedir.

10. ve 11. sınıf öğrencilerimize meslek seçimlerinde yol göstermek amacıyla farklı sektörlerden gelen saygın iş adamları, sanatçılar, bilim adamları ve eğitimciler seminerler vermektedirler.

10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz ile velilerinin bilgilerini güncel tutmak ve üniversite sınavına yönelik sorularını yanıtlamak maksadıyla çeşitli özel eğitim kurumlarından uzman kişiler okulumuza davet edilmektedir.

İtalya’nın saygın üniversitelerinden gelen talepler doğrultusunda 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize başvuru ve kayıt koşulları, üniversitelerin eğitim ve yaşam standartları tanıtımı yine üniversitelerden gelen yetkili kişiler tarafından yapılmaktadır.