GEZİLER

Her yıl başta Ankara ve Çanakkale olmak üzere Amasra, Eskişehir, Efes, Foça, Bursa, Edirne gibi ülkemizin tarihi ve turistik yerlerine geziler düzenlenmektedir. Şehir içi kültürel geziler ders öğretmenleri ve öğrencilerin talepleri doğrultusunda planlanmaktadır.

Yurt dışı geziler hazırlanan projelere uygun olarak planlanmakta, öğrencilerin bilet, rezervasyon ve vize işlemleri okul tarafından görevlendirilen tecrübeli öğretmenlerimiz tarafından yürütülmekte veya yönlendirilmektedir.

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz öğrendikleri İtalyanca dilini pekiştirmek için her yıl sınıf öğretmenleri eşliğinde İtalya’da okulda ve aile yanında konaklamalı yaz okullarına katılmaktadırlar.

9. sınıftan itibaren dileyen öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte İtalya’da kısa süreli yaz okullarına gidebilmektedirler.