SPOR

Beden Eğitimi derslerinde öğrencilerimiz farklı aktiviteler yapabilmeye imkan veren spor sahalarımızı ve kondisyon merkezimizi kullanmaktadırlar.

Teneffüslerde öğrencilerimiz üç farklı bahçemizi ve çok amaçlı salonumuzu talepleri doğrultusunda basketbol, voleybol, futbol, tenis, masa tenisi gibi sportif faaliyetleri için aynı anda kullanabilmekte, okul içi ve dışı turnuvalara hazırlık yapabilmektedirler.

Her yıl sonunda spor alanında başarı gösteren okul takımlarına ve bireysel başarıları olan öğrencilere de madalya, kupa,plaket ve başarı belgesi verilmektedir.

13 ile 17 Kasım Tarihleri arasında okulumuzda yapmış olduğumuz Sağlıklı Yaşam ve Spor haftası etkinlikleri kapsamında spor odamızı siz değerli öğrencilerimiz için zeminini ve aletleri yeniledik. Bu bağlamda spor odamız Salı-Çarşamba ve Perşembe günleri öğlen teneffüs saatinde kullanıma açık olacak, ayrıca okul sonrasında ise Beden Eğitimi Öğretmeni Burak AŞCI’ya bir gün evvelden söylemek kaydıyla okul sonrasında kullanabileceksiniz. Yeni aldığımız aletler kısaca şöyledir.

1.      Koşu Bandı

2.      Dikey Bisiklet

3.      Kürek takımı için (Ergo Makinesi)

4.      Dambıl Seti  ( 20 kg. Kadar)