Galileo Galilei İtalyan Lisesi Galileo Galilei İtalyan Lisesi

KANTİN

Kantinimiz her gün saat 7:00’den itibaren öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hijyenik ürünler sunmaktadır. Önceden bildirmek kaydıyla, isteyen öğrencilere hazır ürünlerin dışında ev yemeği de çıkarılmaktadır.

Kantinimiz MEB Okul Kantinlerinin Denetimi ve Uyulacak Hijyen Kuralları Genelgesi ile Tarım İl/İlçe Müdürlükleri tarafından yetkilendirilen kişi ve kurumlarca denetlenmektedir.

4 Haziran 2019 Salı 5 Haziran 2019 Çarşamba 6 Haziran 2019 Perşembe 7 Haziran 2019 Cuma
TATİL TATİL TATİL TATİL
11 Haziran 2019 Salı 12 Haziran 2019 Çarşamba 13 Haziran 2019 Perşembe 14 Haziran 2019 Cuma
EZOGELİN ÇORBA ŞEHRİYE ÇORBA SEBZE ÇORBA MERCİMEK ÇORBA