Galileo Galilei İtalyan Lisesi Galileo Galilei İtalyan Lisesi

KANTİN

Kantinimiz her gün saat 7:00’den itibaren öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hijyenik ürünler sunmaktadır. Önceden bildirmek kaydıyla, isteyen öğrencilere hazır ürünlerin dışında ev yemeği de çıkarılmaktadır.

Kantinimiz MEB Okul Kantinlerinin Denetimi ve Uyulacak Hijyen Kuralları Genelgesi ile Tarım İl/İlçe Müdürlükleri tarafından yetkilendirilen kişi ve kurumlarca denetlenmektedir.

1 Ocak 2019 Salı 2 Ocak 2019 Çarşamba 3 Ocak 2019 Perşembe 4 Ocak 2019 Cuma
MERCİMEK ÇORBA SEBZE ÇORBA EZOGELİN ÇORBA
TAVUK DÖNER+ BAHARATLI PATATES İZMİR KÖFTE ISPANAKLI PİLİÇ SARMA
YILBAŞI TATİLİ VEG. BROKOLİ VEG. NOHUT VEG. KARNABAHAR