2017-2018 Yıl İçi Kitaplar

Sevgili Öğrencilerimiz,

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılını geride bırakmış bulunmaktayız. Yoğun geçen  çalışma temposunun ardından hepinizin güzel bir tatil bir geçirmenizi temenni ediyoruz. Ancak kitaplardan ve onların yazarları ve kahramanları aracılığıyla bizlerle kurdukları dostluktan, uzak kalmanızı istemiyoruz. Yaz döneminde sizlere okumanız için iki kitap ismi veriyoruz. 2017-2018 Eğitim  ve Öğretim yılı içerisinde ilk sınavlarınızda, okuyacağınız bu kitaplardan sorularla karşılaşacaksınız.Ayrıca kitap okumanın sizlerin bilişsel ve duygusal anlamdaki gelişiminize fayda sağlayacağına  inanıyoruz.Unutmayınız ki edebiyatta damak zevki çok okumakla oluşur.

TÜRK DİLİ ve EDEBİYATI ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ

9.SINIFTA OKUYACAK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN

** İSTANBUL HATIRASI- AHMET ÜMİT

10.SINIFTA OKUYACAK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN

** ÖTEKİ BAHÇE- ALİ KIRCA

11.SINIFTA OKUYACAK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN

** BEYAZ KALE - ORHAN PAMUK

** BİR DİNOZORUN GEZİLERİ- MİNA URGAN

12.SINIFTA OKUYACAK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN

**ELA GÖZLÜ PARS CELİLE- OSMAN BALCIGİL

**AYDAKİ ADAM TANPINAR- NAZLI ERAY

KİTAP DOSTU VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!!!!!!

Uzun bir süre ayrı kalacağımız bu yaz döneminde sizleri de unutmadık.Tatilinizde keyifli dakikalar geçireceğinizi düşündüğümüz okumalarınız için sizlere de bazı kitaplar önermek istiyoruz.Umarız beğenirsiniz.İyi tatiller...

**HUZURSUZLUK-ZÜLFÜ LİVANELİ

**EMİLE ZOLA- MEYHANE